AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, keyiflerinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı kirli deniz görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında kirli dalgalı deniz görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi dalgalı deniz görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz dalgalı deniz görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık dalgalı deniz görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir