AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı denizden çıkmak

Kahve falında dalgalı denizden çıkmak

Kahve falında dalgalı denizden çıkmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, büyük tartışmalara gireceğine, sağlığının kötüye gideceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kötü günlerin biteceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı denizden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Kahve falında dalgalı denizden çıkmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dalgalı deniz görmek zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dalgalı görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işarettir.

Kahve falında berrak dalgalı deniz görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli dalgalı deniz görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, malının ve parasının ziyan olacağına işarettir.

Kahve falında kar ve dalgalı deniz görmek yanlış seçimler yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde gemi görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir