AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı siyah deniz görmek

Kahve falında dalgalı siyah deniz görmek

Kahve falında dalgalı siyah deniz görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, dünya malına kavuşulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalı siyah deniz gördüyseniz:

  • Riskli ya da uygulanabilirliği olmayan şeyler denemeyi planlıyorsanız evrakları iyi incelemelisiniz.

Kahve falında dalgalı siyah deniz görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dalgalı deniz görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık ve dalgalı deniz görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Kahve falında dalgalı deniz izlemek kısmetlerinin bollaşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde yüzdüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde ıslanmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı denizde vapura binmek feraha ermeye, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Kahve falında dalgalı bulanık deniz görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir