AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizi çok dalgalı görmek

Kahve falında denizi çok dalgalı görmek

Kahve falında denizi çok dalgalı görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işarettir.

Kahve falında denizi çok dalgalı gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kirli dalgalı deniz görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında dalgalı deniz kenarında yürümek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde balık tutmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında berrak dalgalı deniz görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgalı ve bulanık deniz görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı denizde gemiye binmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kirli ve dalgalı deniz görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir