Kahve falında dalgalardan kaçmak

Kahve falında dalgalardan kaçmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, çok büyük başarı kazanacağına, masrafların altında kalacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında dalgalardan kaçmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında dalgalardan kaçmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasından kaçmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dalgadan kaçmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, asla harama bulaşmayacağına delalettir.

Kahve falında dev dalgalardan kaçmak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulur.

Kahve falında deniz dalgalarından kaçmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalgadan kaçmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında büyük dalgalardan kaçmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgadan korkmak elini haramdan uzak tutacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir