Kahve falında daktiloda yazı yazmak

Kahve falında daktiloda yazı yazmak insanları kandıracağına, ün sahibi birisi olunacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daktiloda yazı yazmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle birlikte olmak, zaman geçirmek istiyor.

Kahve falında daktiloda yazı yazmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında daktilo yazmak hasret çekenlerin buluşacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında daktilo görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ilişkilerin noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında sol elle yazı yazmak huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak yurtdışına gidileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında buğulu cama yazı yazmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin üzerine yazı yazmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top