AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda koyun görmek

Kahve falında dağda koyun görmek

Kahve falında dağda koyun görmek gidilecek yönün belirleneceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, içinin rahat edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dağda koyun gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında dağda koyun görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında dağda koyun sürüsü görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun peyniri görmek sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurbanlık koyun kesildiğini görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsü görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş koyun görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun peşinden koşmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü koyun görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir