AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü koyun görmek

Kahve falında bir sürü koyun görmek

Kahve falında bir sürü koyun görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, başka alanlara yöneleceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü koyun gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında koyun sürüsünü otlatmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında çoban ve koyun sürüsü görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun sürüsü sulamak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun sürüsünden kaçmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünün içinden geçmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çekilen acıların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sürüsü kaybetmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir