AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ yolu görmek

Kahve falında dağ yolu görmek

Kahve falında dağ yolu görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ yolu gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Kahve falında dağda yol görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ ve yol görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında dağ yolu görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, gerekirse özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında dağda yolunu kaybetmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda yol aramak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik yol görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yolu çamur görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yol ayrımı görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir