AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu çamur görmek

Kahve falında yolu çamur görmek

Kahve falında yolu çamur görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolu çamur gördüyseniz:

  • Alçak gönüllülüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında çamur yol görmek yeni işlere girileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu bir yol görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu yol görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yollar görmek yolunda huzurla devam edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolu çamur görmek hayırlı haberlere, namının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu yol yürümek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun dar yol görmek ruhuna hayrat yapılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yolunu kaybetmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir