AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ ve yol görmek

Kahve falında dağ ve yol görmek

Kahve falında dağ ve yol görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, onlara değer vereceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dağ ve yol gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Kahve falında dağda yol aramak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağda yolunu kaybetmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ yolu görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ ve yol görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda yol görmek darlık içine düşeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift yol görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, ondan kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş bir yol görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalettir.

Kahve falında çok geniş yol görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir