AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ görmek

Kahve falında dağ görmek

Kahve falında dağ görmek çoluk çocuğa karışacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, musibetlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dağ gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında çiçekli dağ görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında alp dağlarını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında dağ tavşanı görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kar ve dağ görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında dağ tırmanmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gül dağıttığını görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kuran dağıtıldığını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir