AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdanda bozuk para görmek

Kahve falında cüzdanda bozuk para görmek

Kahve falında cüzdanda bozuk para görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdanda bozuk para gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Kahve falında cüzdandan bozuk para vermek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdanın içinde bozuk para görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdanında bozuk para görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para cüzdanı görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, bolluk içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanda bozuk para görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan ve para kaybetmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdana para koymak kaybettiği şeyi bulmasına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında para cüzdanı çaldırmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir