AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdan ve çanta görmek

Kahve falında cüzdan ve çanta görmek

Kahve falında cüzdan ve çanta görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdan ve çanta gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Kahve falında çanta ve cüzdan bulmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdan çanta görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta ve cüzdan kaybetmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çanta cüzdan kaybetmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında cüzdan çanta almak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında çanta ve cüzdan görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdan ve çanta görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında çanta ve cüzdan almak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir