AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdan çanta almak

Kahve falında cüzdan çanta almak

Kahve falında cüzdan çanta almak çocuklar gibi mutlu olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına inanılır.

Kahve falında cüzdan çanta almak gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında cüzdan çanta almak işlerin düzgün gideceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdan çanta görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta ve cüzdan bulmak dertlerin başlayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çanta cüzdan kaybetmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında çanta ve cüzdan almak kazancının düşeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında cüzdan ve çanta görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta ve cüzdan kaybetmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, keyfin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ve cüzdan görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir