AnaSayfa / Genel / Kahve falında çanta ve cüzdan görmek

Kahve falında çanta ve cüzdan görmek

Kahve falında çanta ve cüzdan görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çanta ve cüzdan gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Kahve falında cüzdan çanta almak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında çanta ve cüzdan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta cüzdan kaybetmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdan ve çanta görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında çanta ve cüzdan almak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta ve cüzdan bulmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta ve cüzdan kaybetmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdan çanta görmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir