AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla odun görmek

Kahve falında çuvalla odun görmek

Kahve falında çuvalla odun görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, vefakar bir insan olunacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla odun gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında odun dolu çuval görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalla odun taşımak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında bir çuval odun görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Kahve falında çuval içinde odun görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında çuvala odun koymak ailesini hem gururlandıracağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda odun görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Kahve falında çuvalla odun görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir