AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda para görmek

Kahve falında çuvalda para görmek

Kahve falında çuvalda para görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kazançlı bir işe girileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine inanılır.

Kahve falında çuvalda para gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında para çuvalı görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuvallarla para görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yaşam tecrübesi edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval çuval para görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla para görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla para taşımak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kağıt para görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında çuval dolusu kağıt para görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir