AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval soğan görmek

Kahve falında bir çuval soğan görmek

Kahve falında bir çuval soğan görmek işsiz kalmaya, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval soğan gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çuval içinde soğan görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çuval soğan görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek torunlarına dahi yeteceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalda soğan görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında bir çuval buğday görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine inanılır.

Kahve falında çuval dolusu kağıt para görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında çuval taşıyan birini görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir