Kahve falında çuvalda nohut görmek

Kahve falında çuvalda nohut görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalettir.

Kahve falında çuvalda nohut gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Kahve falında bir çuval nohut görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut çuvalı görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalla nohut görmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalda nohut görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işarettir.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında nohut ve pilav görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mercimek nohut görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ nohut görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top