AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalda meyve görmek

Kahve falında çuvalda meyve görmek

Kahve falında çuvalda meyve görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iyi günler yaşayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine yorulur.

Kahve falında çuvalda meyve gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında çuvalla meyve görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalda meyve görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve çuvalı görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir çuval şeker görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvallarla buğday görmek her zaman el üstünde tutulacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalda et görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Kahve falında çuvalda altın görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir