AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük salatalık görmek

Kahve falında çürük salatalık görmek

Kahve falında çürük salatalık görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında çürük salatalık gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında çürük salatalık görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında dalında yeşil salatalık görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında salatalık suyu içmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil biber ve salatalık görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında taze salatalık toplamak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede salatalık toplamak eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, duaların kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında salatalık bahçesi görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık çekirdeği görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir