Kahve falında çürük karpuz görmek

Kahve falında çürük karpuz görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük karpuz gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında çürük karpuz görmek fırsatların elden kaçacağına, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük dişi çekmek rahat bir nefes alacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında çürük dut görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, tövbe etmeden vefata delalettir.

Kahve falında vücutta çürük görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda çürükler görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet eder.

Kahve falında kolda çürük görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş çürük görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir