AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini cünüp görmek

Kahve falında kendini cünüp görmek

Kahve falında kendini cünüp görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, harcama gücünün artacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kişinin iyi hale geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini cünüp gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında cünüp ölmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiye cünüp girmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında cünüp kuruan okumak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cünüp iken namaz kılmak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, yeni alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken cünüp olmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cünüp olduğunu görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine rivayet eder.

Kahve falında cünüp namaz kılmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir