AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhuriyet altını görmek

Kahve falında cumhuriyet altını görmek

Kahve falında cumhuriyet altını görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cumhuriyet altını gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cumhuriyet altın takmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında cumhuriyet altını çalmak kısmetlerinin bol olacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet altını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın cumhuriyet görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinden cumhuriyet altını almak borçlarını bitireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet altın hediye almak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük cumhuriyet altını görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir