AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden cumhuriyet altını almak

Kahve falında birinden cumhuriyet altını almak

Kahve falında birinden cumhuriyet altını almak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden cumhuriyet altını almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında cumhuriyet altını satın almak hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet altını çalmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet altın hediye almak üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük cumhuriyet altını görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinden cumhuriyet altını almak Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına işarettir.

Kahve falında altın cumhuriyet görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet altını görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok cumhuriyet altını görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir