AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak

Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak

Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak düze çıkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Kahve falında abdestsiz cuma namazı kılmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı için abdest almak büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendisiyle övüneceğine rivayet eder.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadınlarla cuma namazı kılmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazını kıldığını görmek çok güzel günler görüleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir