AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma namazı için abdest almak

Kahve falında cuma namazı için abdest almak

Kahve falında cuma namazı için abdest almak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazı için abdest almak gördüyseniz:

  • Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında abdestsiz cuma namazı kılmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Kahve falında cuma namazı için abdest almak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp cuma namazına gitmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cuma namazı kılmak için abdest almak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak eline para geçeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında cuma namazı için abdest aldığını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında cuma namazı kılan birini görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında cuma namazı kaçırmak iyi bir kariyer edineceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir