AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba piştiğini görmek

Kahve falında çorba piştiğini görmek

Kahve falında çorba piştiğini görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında çorba piştiğini gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında çorba piştiğini görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, isteklerini yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köfte piştiğini görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut piştiğini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık piştiğini görmek çeşitleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pilav piştiğini görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğin piştiğini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında buğday piştiğini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde yemek piştiğini görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir