AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin piştiğini görmek

Kahve falında yemeğin piştiğini görmek

Kahve falında yemeğin piştiğini görmek istediği herşeye kavuşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret eder.

Kahve falında yemeğin piştiğini gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Kahve falında yufka yemek piştiğini görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine işarettir.

Kahve falında yemeğin piştiğini görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, problemlerini çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ocakta yemek piştiğini görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında fırında yemek piştiğini görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında et yemeği piştiğini görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde yemek piştiğini görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek piştiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde yemek piştiğini görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir