AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba ikram etmek

Kahve falında çorba ikram etmek

Kahve falında çorba ikram etmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında çorba ikram etmek gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında çorba ikram edildiğini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mercimek çorbası ikram etmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorba ikram etmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire çorba ikram etmek neşeleneceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafire pilav ikram etmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında çay ikramı yapmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında misafire kahve ikram etmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında içki ikram etmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir