AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ikramı yapmak

Kahve falında çay ikramı yapmak

Kahve falında çay ikramı yapmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay ikramı yapmak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında çay ikramı yapmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana çay ikram etmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çay ikram etmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, imkânsızı başaracağına alamet eder.

Kahve falında patrona çay ikram etmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında açık çay ikram etmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet eder.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında ölüye çay ikram etmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire çay ikram etmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir