AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap değiştirdiğini görmek

Kahve falında çorap değiştirdiğini görmek

Kahve falında çorap değiştirdiğini görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çok zarar göreceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, gelirinin düşeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorap değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Kahve falında çorap değiştirmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işarettir.

Kahve falında çorap değiştirdiğini görmek insanlara iş öğreteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev eşyası değiştirmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cinsiyet değiştirdiğini görmek kötülüklerden uzak kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kapı değiştirmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında cinsiyetin değiştiğini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında külot değiştirmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı değiştirdiğini görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir