AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinsiyetin değiştiğini görmek

Kahve falında cinsiyetin değiştiğini görmek

Kahve falında cinsiyetin değiştiğini görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında cinsiyetin değiştiğini gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında cinsiyet değiştirmiş birini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının cinsiyet değiştirdiğini görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cinsiyet değiştirdiğini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cinsiyet değiştirmiş insan görmek kişinin rahat edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının cinsiyet değiştirdiğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında cinsiyet değiştirmek büyük hatalar yapacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinsiyet değiştiren birini görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinsiyet değiştirme görmek büyük zararlardan kurtulacağına, hem de para kaybettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir