AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpte ekmek

Kahve falında çöpte ekmek

Kahve falında çöpte ekmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpte ekmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında çöpte ekmek görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek çöpe atmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe ekmek atmak onlara hocalık edeceğine, daha büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpten ekmek almak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, mutsuz ve üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpte ekmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çöpten ekmek toplamak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir