AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpçülük yapmak

Kahve falında çöpçülük yapmak

Kahve falında çöpçülük yapmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpçülük yapmak gördüyseniz:

  • Farklılıklar sizi korkutmasın, farklı düşünen kişiler olmazsa ilerleme sağlanması imkansızdır.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında çöpçülük yapmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpte bebek bulmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Kahve falında çöp arabası sürmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında balıkları çöpe atmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, adımlarını daha sağlam atacağına inanılır.

Kahve falında çöp poşeti almak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöpe yüzük atmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir