AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp ayıklamak

Kahve falında çöp ayıklamak

Kahve falında çöp ayıklamak uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, içinin rahat edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp ayıklamak gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında çöp ayıklamak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bit ayıkladığını görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber ayıklamak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işarettir.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında barbunya ayıklamak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada bit ayıklamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye ayıklamak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir