AnaSayfa / Genel / Kahve falında çoktandır görmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında çoktandır görmediğin arkadaşını görmek

Kahve falında çoktandır görmediğin arkadaşını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çoktandır görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Kahve falında çoktandır görmediğin arkadaşını görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Kahve falında çoktandır görmediğin birini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evde arkadaşını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı kuran okurken görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde kalmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşıyla evlenmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarını yüzerken görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir