AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uyumak

Kahve falında çok uyumak

Kahve falında çok uyumak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok uyumak gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında banyoda uyuduğunu görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının uyuduğunu görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında direksiyonda uyumak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada uyumak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta uyumak kazancının azalacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği insanın uyuduğunu görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalettir.

Kahve falında kabede uyumak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir