AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu tesbih görmek

Kahve falında turuncu tesbih görmek

Kahve falında turuncu tesbih görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, işlerin günden güne artacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu tesbih gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Kahve falında turuncu tesbih görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında cam tesbih görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tesbihi düşürmek yeni bir araca sahip olunacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında işlemeli tesbih görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih çeken birini görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesbih yapmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Kahve falında birçok tesbih görmek hoş olaylar yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde tesbih görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir