AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok temiz bir ev görmek

Kahve falında çok temiz bir ev görmek

Kahve falında çok temiz bir ev görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok temiz bir ev gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerinizle size yardımı dokunabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında eski temiz ev görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında güzel temiz ev görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında ev temizlendiğini görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski ama temiz ev görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında temiz ferah ev görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında evi temiz su basmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel ve temiz ev görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında evde temiz su görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir