Kahve falında çok televizyon görmek

Kahve falında çok televizyon görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, planların aksayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında çok televizyon gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir.

Kahve falında televizyon satın almak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek ele geçecek haram mal ve paraya, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon almak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon seyretmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında plazma televizyon görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında televizyon kanali görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman televizyon görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında televizyonun çalınması görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top