AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon satın almak

Kahve falında televizyon satın almak

Kahve falında televizyon satın almak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon satın almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında televizyon satın almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iş hayatında rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyonu kapatmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek yenileneceğine ve can bulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kendini televizyonda görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük televizyon görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle televizyon izlemek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına inanılır.

Kahve falında televizyonun kırıldığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon kırmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir