AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sevdiğin bir kişiyi görmek

Kahve falında çok sevdiğin bir kişiyi görmek

Kahve falında çok sevdiğin bir kişiyi görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yokluk içine düşeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sevdiğin bir kişiyi gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hayallerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yemek yapmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi takım elbiseyle görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, çok para kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından öpülmek büyük başarılar kazanacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle nikahlanmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin taşındığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek insanları kıracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir