AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda elma görmek

Kahve falında çok sayıda elma görmek

Kahve falında çok sayıda elma görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda elma gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınıza fazla güvenmemelisiniz.

Kahve falında çok sayıda elma görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda yüzük görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda köpek görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında elli sayısını görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda altın görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında on iki sayısını görmek dikkat çekeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda anahtar görmek fakirleşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir