AnaSayfa / Genel / Kahve falında on iki sayısını görmek

Kahve falında on iki sayısını görmek

Kahve falında on iki sayısını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, mal mülk kazanacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında on iki sayısını gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Kahve falında çok sayıda kurbağa görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sayı görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda diş görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sayılar görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda muz görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda halı görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda horoz görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir