AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok para aldığını görmek

Kahve falında çok para aldığını görmek

Kahve falında çok para aldığını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, mutluluktan havalara uçacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok para aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Kahve falında para aldığını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında eşinden para aldığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının para aldığını görmek umutsuz olacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinden para aldığını görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasından para aldığını görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında anneden para aldığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında annesinden para aldığını görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir