AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans yapmak

Kahve falında alyans yapmak

Kahve falında alyans yapmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında alyans yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında alyans yapmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında alyansı kaybetmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin alyans taktığını görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyansını kaybetmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında alyansını tuvalete düşürmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın alyans ve tektaş görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyans altın yüzük görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine alyans takmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir