AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok miktarda balık görmek

Kahve falında çok miktarda balık görmek

Kahve falında çok miktarda balık görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, ardından bu kişiye açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok miktarda balık gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında çok miktarda balık görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Kahve falında çok miktarda altın görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüklü miktarda altın görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok miktarda yumurta görmek neredeyse kahrolacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük miktarda para kazanmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında az miktarda para görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok miktarda ayakkabı görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük miktarda para almak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir