AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul vermek

Kahve falında marul vermek

Kahve falında marul vermek istediği herşeye kavuşacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında marul vermek gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçeye marul dikmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında marul doğradığını görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, onlardan fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul yeşillik görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, zorluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa marul ekmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul fidanı görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bunalacağına yorulur.

Kahve falında tavşana marul yedirmek büyük kazanç elde edileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında marul ıspanak görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir